Nyårsafton 2007


GOTT NYTT ÅR önskar Angelica & vovvarna

Stopp i galoppen mina kära vänner!

Imorgon ska våran redan ganska stora familj utökas!!! Med en riktig pudding!!!! Jag är tokkär...
Hittade ett litet mirakel uppe i Härnösand och ni som känner mig vet ju att jag låter inte nåt fånigt avstånd stoppa mig från att träffa min kärlek.
Jag har ytterligare en gång i mitt liv haft en otrolig tur. Hittade den här annonsen och såg direkt att här har vi min nästa hund. Men ägaren skrev i annonsen att här skulle det minsann inte säljas till vem som helst =) så jag tänkte att hon är väl ute efter värsta proffset och hunden är redan bortlovad. När jag började skriva på ett mail till henne så gick jag under tiden in o läste på hennes hemsida. Det stod att hon redan hittat en köpare. Sorgen visste inga gränser! Men jag har ju haft tur förut. Murklan var oxå redan bortlovad när ägaren ändrade sig och jag fick köpa underverket så jag tänkte att jag kan ju ha tur en gång till. Å det hade jag!!! Verkar som om det avgörande var våra stora gräsmattor... =) Fast jag måste ju säga det själv oxå. Om jag vore hund så hade jag gärna bott här för större strövområden är ju svårt att hitta.
Så imorgon åker vi eller i natt rättare sagt till Gävle där den snälla hundägaren gått med på att möta oss. I samma veva ska jag få träffa dom underbara människorna som köpte min ponny. Det blir ett mkt kärt återseende!! Kunde faktiskt med att fråga om vi fick ligga över och det fick vi så gärna så!! Gulliga människor!!
Här kommer en bild på världens bästa ponny, Shadow...


Sen måste ni ju så klart få se den nya familjemedlemmen. Fotot tillhör nuvarnade ägaren.
     

För att inte Murklan ska känna sig utanför så får hon oxå vara med på ett hörn.
  Murklan hälsar på Tjorven, Lindas gris...

Mer bilder kommer säkert drälla in här framöver...

God fortsättning kära vänner!


Vad fan är det här?

Nu hänger jag nog inte riktgit med i svängarna här...
Jag skulle precis ladda upp bilder på tjockisen och lägga ut här men det verkar inte gå! Något är förändrat!! Jennypenny, kan du vara snäll o tala om vad som felar... Går det inte att lägga ut bilder längre om man inte betalar?? I så fall är den här bloggen nerlagd!!
Punkt slut!!

Jul och bristningar

Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopp tralla la... Fast jag vet inte om jag märker så mkt av det för jag jobbar ju mest hela tiden. Enda lediga dagen före annandagen är ju tyvärr imorgon. Då ska det städas, bakas julgodis, köpa sista klapparna mm mm mm. Ja käre värld hur ska man hinna allt på en enda dag?? Tur att man är kvinna säger jag bara...

För övrigt så växer magen, börjar känna mig som en stor fet säl redan! Hur detta ska sluta vill jag inte ens fundera över. Jag som är så fåfäng, hur ska jag klara av att leva med en fläskkorv till kropp och hemska tanke prydd med bristningar. Bristningar är jag allergisk mot så om jag får det kommer jag bli mkt sjuk!! En del är allergiska mot hundar, mjölk, ägg osv, jag är allergisk mot BRISTNINGAR!!! Det känns som en nära döden upplevelse att ens tänka tanken.. En liten här o var skulle jag kanske överleva men om hela magen kommer täckas då kan någon beställa kistan direkt!! Så ytlig är jag!! =)

Det sparkar!!!!!! Det har gjort det nu i några dagar, en dag så hårt att min älskligs man kunde känna det! Inte illa för att vara i vecka 15. DEt kommer bli en riktigt hårdskjutande fotbollsspelare!!

Jag har ju velat fram o tillbaka med att göra könsultraljud eller inte men nu har jag nog bestämt mig!! Är ändå väldigt säker på att det är en liten fotbollspelande crossåkande killa där inne så då kan vi lika gärna titta lite extra på honom och hans organ... Ha, ha! Det känns mest praktiskt att kunna köpa kläder och saker som är anpassat efter könet. Det där med att det inte blir en överraskning tycker jag bara är ett dumt påhitt för även om du vet könet så är det ju ändå en helt ny människa som kommer ut ur ditt underliv så det är väl lika spännande ändå...

Sitter på mitt nya jobb idag. Första dagen jag jobbar själv. Har liksom bara gått bredvid förut mend et här verkar fungera bra förutom att en del slänger på när dom hör min röst. Men det är smällar man får ta!!

Nu önskar jag er alla en riktigt, riktigt god jul och ett ännu godare gott nytt år!!

Puss o kram

Sorry!

Åh. får så dåligt samvete när jag ser att det är flera stycken dagligen som går in o tittar ifall jag skrivit och det är lika tomt på den fronten varje gång...

FÖRLÅT!!!

Men tyvärr hinner jag inte skriva nu heller för jag har pratat bort dagen i telefon. Det fungerar dåligt när man har pannkakor att steka och en kropp att bada innan det bär iväg till jobbet.

Men snart mina vänenr ska jag skriva nåt och så ska ni få se nya foton på me my self and I i egnen hög person...

Puss

RSS 2.0