Sjukskriven eller jobbar bara hemma?

Kära vänner!!
Jag är sjukskriven, har absolut inte tid med att sitta här o blogga. Det vet väl alla hur fullt upp man har när man är sjukskriven? Jo det ska jag tala om för er, att det ska diskas o städas, tvättas o handlas o lagas mat o eldas i pannan. Hur skulle det bli någon tid över till att blogga. alltså man har ju mkt mer att göra än när man jobbar så förvänta er fan inte att jag ska skriva nåt här oxå för då strejkar jag!!

Never ending level game

Alltså jag är helt fast!!!! Har ni inte provat så gå in på jesper.nu och pröva... Jag lovar att ni fastnar!! Som tur är så finns det forum både på engelska o svenska där man kan få hjälp om man inte klarar att knäcka nötterna själv, vilket man oftast inte gör på lite högre nivå...
Det är ett tänkar spel där det handlar om att knäcka koden på varje nivå för att komma vidare. APKUL!!!!!
Så nu måste jag fortsätta att gnugga hjärncellerna så god natt mina vänner o alla som jag inte känner...

Regn o bajs

Det regnar o stormar, regnar o stormar, är det inte januari? Man kan ju tro att det är oktober eller november. Är så trött på det här gråa pissiga vädret. Vad ska man hitta på? Hundarna vill ju inte ens gå utanför dörren och då blir man ju gärna sittandes inne hela dagen och det är ju för tråkigt.
Fst idag ska jag nog åka o handla lite bebissaker iaf, det är ju lite kul!! Bara min älskade kommer hem i tid. Han är o hjälper Niklas med att lyfta upp tegel på taket i det här vädret, stackars älsklingen. Så blöta o kalla dom måste vara vid det här laget...
Nu sket precis den lilla bajshunden på våran vardagsrumsmatta, jag skulle kunna skjuta henne!! Fast jag sitter i samma rum så har hon mage att lägga en korv på mattan. det är pga regnet, det är bara då hon bajsar inne. Hon vill ju absolut inte vara ute när det regnar o då blir det så här men det är ingen ursäkt, man bajsar fan inte inne!!
Vilken blahablaha text det här blev, lika bra att avsluta den med några magbilder så är den fulländad! =)
  
 Kallo skulle promt rida en gubbe på min mage som jag skulle visa här så jag får väl göra det... Hej, hej från Lillebror i magen. Antar att det är honom bilden föreställer...

Huvet ner o fötterna upp

Idag är allt en riktig skit dag!! Började dagen hos tandläkaren. Där var jag ju tvungen att ligga på rygg och det gillade inte min gravida kropp alls. Efter det blev jag aldrig mig lik igen! Har knappt kunnat stå på hela dagen... Så när jag väl pallrade mig iväg till jobbet så ledde det inte till mycket mer än att jag fick se min älskade Jenny i en timme o sen var jag tvungen att sjukskriva mig pga yrsel. Pinsamt!! Hoppas verkligen att detta går över annars har jag ingen lust att vara gravid nåt mer... =) Press delete!!

Men jag ska iaf få besök av min gamla jobbarkompis Malin idag. Hon skulle kommit till jobbet o hälsat på men fick ju snällt ändra planerna o komma hit istället. Hon ska ha barn om två veckor så jag ska sitta här ikväll o dregla av avund över hennes stora mage... Längtar riktigt mkt nu!! Mest för att jag inte orkar vara så här klumpig o blek längre. Jösses moses, har bara gått halva tiden o känenr mig redan som barbapappa, hur ska det bli?!

Idag har Joho varit ute o joggat, latmasken. Han orkade knappt med hela varvet. Nej det var INTE jag som sprang med honom utan GulleKallo! Nästa gång får hon ta Murklan för hon orkar iaf lätt en halv mil utan att tröttna det minsta.

  Joho
  Sötnosarna

For Elins eyes only...

Lägger här ut några meningslösa bilder för de flesta men gör det för en persons skull. Elin som jag köpte Joho av. Vi tränade agility för första gången igår och jag trodde vi skulle få massa fina bilder att visa här men kameran är urusel så det blev bara massa sudd. Men ni andra behöver inte titta på dom...
       
        
        Murklan provar oxå på lite agility här med hjälp av min älskade Karolin.


Moviestar oh moviestar...

http://www.youtube.com/watch?v=kATPHHWbKOY
Min mans dotter har gjort en liten film med hundarna. Inget mästerverk direkt men den var ändå så söt att jag måste lägga ut den här.
Ikäll ska vi träna agility för första gången, ska bli vansinnigt roligt!! Får se om jag lyckas ta några bilder eller filma lite...

Höres o synes//Angelica, Murklan & Joho


Joho & Murklan

Måste lägga ut en bild till från grillningen härom dagen så stjärnorna får synaas lite extra...
image130 Så jobbigt att bara få sitta här när korvarna ligger på grillen. Det är ju där vi vill vara ju...

Dålig kamera

Alltså, jag borde verkligen inte göra det här för ingen kommer orka kolla på bilderna men jag gör det ändå... Min kamera i mobilen är så himla dålig så det är meningslöst att ta några bilder tyvärr. Tog 28 foto nu under promenaden och det är typ noll som går att använda. Men för att plåga era ögon lite så kommer här några stycken.
 Murklan o Joho har dragkamp i köket
     Posering i Olivers knä
       Där Joho kissar måste oxå Muckis kissa så klart  
 Nu drar vi vidare matte, ingen tid att förlora...
  Sa du godis??   
 
   Nästan hemma. I det röda huset bor vi...

Puss o skall från Murklan & Joho

Mördaskrik o terapi

Igår var jag på förlossningen för att träffa en barnmorska som ska försöka övertala mig att det inte är farligt att föda barn. Om hon lyckas eller inte återstår att se men en bra början har hon åstakommit iaf. Hon sa att jag har den perfekta kroppen för att föda barn och att det mesta med mig, som tex erfarenhet mm var perfekt för att föda barn. Har man fött första barnet utan bedövning i en långdragen förlossning, andra barnet på 30 min, så ska det inte vara nåt som helst problem att föda barn nr tre. Oavsett om det gått 12 år. Det känns ju bra! Sen att jag inte alls litar på mig själv o känner mig totalt värdelös på det här med att krysta ut små underverk är ju en helt annan sak...
Besöket började med att jag fick sitta i ett väntrum som låg vägg i vägg med ett förlossningsrum. Det var ju en upplevelse! Den stackars människan skrek som om hon vore besatt av en alien!!! Hon illvrålade i omgångar. Efter varje gång så tänkte jag att nu måste hon väl vara överlycklig för nu är nog miraklet ute men icke. Efter typ en minut så drog hon igång igen... Stackars tös. Men när jag gick därifrån så passerade jag långsamt förlossningsrum 6 och nu var det tyst så antagligen låg hon där inne o snusade på sina nyfödda. Grattis!

Nästa gång ska "The dad to be" med till förlossningen. Då ska vi skriva en förlossningsplan. Undrar hur den ska se ut. Ge henne en hel burk lugnande tabletter direkt vid ankomsten och se sen till att hon är så bedövad att hon inget märker på hela tiden. När barnet är ute och hon är sydd så ska hon väckas med en spruta. Alternativ två, sätt henne på ett plan till USA för där verkar dom ju få så mkt morfin att det inte känns att föda barn...

Dags att göra sina hustruliga plikter för dagen innan det bär iväg till jobbet. Städa köket, hänga tvätten, gå ut med soporna, handla och laga mat. En sak till kvarstår men den borde jag inte skriva fast jag bjuder på det... Ta bort julsakerna... OOOPPSSS! Tre dagar för sent...
Att hinna ta det där härliga badet är nog bara att glömma för hundarna ska ju ha sin motion oxå. Allt detta ska hinnas med på tre timmar. Hur ska det gå??

Pöss

Grillat o tjockisar

Lika bra att smida medans järnet är varmt=Blogga medans datorn fungerar. Idag har den helt otroligt nog en bra dag. Inget jag skrivit har försvunnit än så länge... Peppar, peppar!!

Igår var vi uppe på Hunneberg o grillade, min kära make knäppte några kort som jag tänkte att man kanske kan lägga här ihop med ett par kort på en tjockis... Även dom tagna av mästerfotografen=min man. Att hela huvudet inte kom med o andra oväsentligeheter är inget som bekommer honom... Bortse från röran i bakgrunden!!
       
 

Reklam =)

Den här vagnen ska vi ha!



Fast en -08 då... Vet inte om det är nåt som skiljer mer än priset... =)
Är iaf så nöjd!! Bättre barnvagn är nog svårt att hitta...


Mitt liv som hund

Hej på er!
Fy farao vad tråkig jag är som aldrig uppdaterar den här bloggen. Fattar inte att ni fortfarande går in o kollar den så ofta... *skäms* Men vi har ju virus i datorn och det gör att det  nästan inte går att skriva. Man har hjärtat i halsgropen hela tiden för att allt ska försvinna. Då måste jag ju börja om det blir så tröttsamt att man hellre skiter i det.. Förlåt!!
Hade tänkt lägga ut lite nya bilder här idag men min söta kompis har inte skickat dom till mig än så det får vänta. Har nämligen ingen kamera bra nog att ta kort med utan får be mina vänner ta bilder o maila dem till min nu för tiden...
Allt går iaf toppen med Joho och Murklan!! Murklan är som vanligt ett litet kräk!! =) Kissar inne två dagar i rad och sen håller hon upp några dagar o sen kommer det igen. Jag blir mer än lovligt trött på henne då. Som tur är nöjer hon sig med att göra det hemma. Börjar hon borta oxå så vet jag inte vad jag gör med henne. När vi var hos veterinären härom dagen så tänkte hon börja kissa inne i rummet mitt framför mina fötter. Vilken liten skitapa hon är!!
Sen skäller hon oxå som en besatt!! Minsta lilla grej så ska hon vakta och skälla!! Hon kommer väcka bebisen dagligen sen när den är född. Tur för henne att dom inte tar emot Murklor på Scan för annars hade hon åkt dit... =) Tro nu inte att hunden är understimulerad elelr så för det är hon inte, hon är bara så otroligt skarp i psyket. Säger dom på brukshundsklubben oxå. Hon är alldeles FÖR tuff i huvudet!! Bryr sig inte om någon tillsägning utan går helt sin egen väg... Trots allt detta så älskar jag henne mest i världen!! Byter inte bort henne för allt smör i småland!!!!! Hon är det charmigaste på denna jord. Husse avgudar henne som sin egen dotter. Igår sa han att vi fått ett fall av plötslig spädbarnsdöd i familjen... Murklan sover så tungt på honom att han kan göra vad som helst med henne utan att hon vaknar. Dom är så söta ihop!!!
Joho är mammas pojke, följer mig som en skugga vart jag än går... Förutom om det kommer nåt intressant att jaga för då drar han i  samma sekund som jag inser att det är ingen idé att ens öppna munnen och forma den till J O H O... Som tur är så kommer han fort tillbaka.
Vi tränar lite varje dag, han lär sig nya tricks på nolltid!! Det är en alldeles fantastisk hund vi har fått köpa. Är så glad!!!
Ögonlyste båda hundarna den 9/1 och det var ua på båda. Så skönt, nu vet vi att Joho stannar hos oss.
Vaccinerade dom oxå och det tyckte inte Murklan om. Trodde nästan hon skulle hugga mig...

Magen växer och det sparkar för fullt!! Har gjort ultraljud och råkade få se en liten snopp där på skärmen så det lutar mot att vi får en kille till i familjen... Är så klart inte helt säker men vi ska göra könultraljud i februari så då får vi se om jag såg rätt... Vill ju gärna få en dotter men är otroligt glad för en kille oxå! Bara allt går bra är jag helnöjd!!

Puss på er

RSS 2.0