Hundprat...

Idag har Oliver & Phelix varit på första hundkursen. De var ute i skogen och spårade i fyra timmar i kylan. Inte illa av mina fyra älsklingar... Hundarna var välklädda så dem var det inte synd om men barnen som skulle se till att få på sig både vantar, mössa och varma tröjor följde givetvis inte mina rekommendationer utan när vi hämtade dom så kröp det fram att det varit gaaanska kallt.
Både Murklan & Joho tvärslocknade i bilen direkt de hoppat in. Totalt utpumpade dom små stackarna. Det tar på krafterna att träffa massa andra hundar på en gång och sen vara tvungen att använda näsan oxå för att hitta lillhussarna. Detta hade de givetvis fixat med BRAVUR!! Murklan är ju en fena på att spåra, hon skulle nog kunna jobba med detta...
Joho gjorde sitt bästa och hittade dom några gånger trots att han har sin egen stil, lukta i vädret i stället för på marken. Den tekniken fungerar inte riktigt lika bra men vad gör det. Huvudsaken är att dom har roligt.
Nästa vecka börjar freestylen, då kommer Joho att glänsa för han är grym på konster!!
Tänk vad djur och barn kan göra en både stolt och lycklig!! (Å jävligt förtvivlad)
Nu ska vi dra till Linda o Niklas o se på Körslaget.
Puss & hej

Kommentarer
Postat av: Milo

Shit!!!! Fan vad skoj!!! =)
Nej, det har jag helt missat... var inne och spanade runt på husets bilder... Men hu vilka färger, men härligt annars ju! Jösses!!!! När ska ni flytta dit då? Vill veta ALLT!!!
Kram!!!!

2008-04-07 @ 12:40:26
URL: http://mlilja.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0