Polisanmäla eller inte?

Min 14-åring hade data igår. Då skämtar han med en kompis och låtsas stänga av hans dator varpå läraren får ett tuppjuck och drar honom i håret och slänger ner honom på golvet inför hela klassen. Sen slänger han ut Oliver ur klassrummet och in i ett annat rum. När Oliver sitter där så kommer läraren in och säger att nu pratar vi aldrig mer om det här!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Han vill alltså att Oliver ska glömma hela situationen...)

Nä hä, och varför inte det då?? Jävla idiotlärare!!! Jag är så arg så jag kokar!! Nu till den stora frågan, ska man polisanmäla eller inte? Vi ska på möte med rektorn där imorgon. Jag har Oliver hemma nu för han vill absolut inte gå till skolan igen. Konstigt va?

Kommentarer
Postat av: Linda

Men polisanmäl såklart. Vilken idiot till lärare. Han lär ju göra det på någon annan om han inte redan gjort det.



Kram :)

2008-09-19 @ 12:21:17
URL: http://noonasblog.blogspot.com
Postat av: Katarina

Men vad i hela helxxxx..? Tycker också absolut polisanmälan, så här får det inte gå till.

Förstår Oliver att han inte vill till plugget igen, stackars kille!

2008-09-21 @ 02:53:46
Postat av: Taurus

Vilken fråga! Klart det skall anmälas. Först skall du säga till rektorn att stänga av läraren med omedelbar verkan. Han skall aldrig mer undervisa på den skolan, (inte på någon annan heller). Sedan gör Du en anmälan. Om inte rektorn stänger av läraren ifråga så anmäler du honom också, för det är hans plikt att vidtaga åtgärder som skyddar eleverna.

2008-09-28 @ 11:27:44
Postat av: nini

hej

Ser att det var ett tag sen du skrev detta. Hur har det gått?

Även om skämtet inte gick hem och läraren hade en dålig dag så kan/får man inte fysiskt gå på nån elev. De ska kunna vara pedagogiska och tala barn tillrätta med "larv - på - lektionerna" de är ju just barn på väg att bli stora. De ska ha bra förbilder och definitivt kunna känna sig trygga på skolan

mvh nini

2008-10-03 @ 17:05:45
URL: http://tokvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0